search

3. TSKB Kariyer Atölyesi Başvuruları Başladı!

9 Mart 2012
- 2 dk Okuma

Bu yıl, “Farkını Ortaya Koy” mottosuyla yola çıkan TSKB Kariyer Atölyesi’ne 1 Mart’ta başlayan başvurular 18 Mart’a kadar devam edecek. Başvurular, www.tskbkariyeratolyesi.com ve Kariyer Atölyesi Facebook sayfası üzerinden yapılabiliyor.

Türkiye’nin özel sermayeli ilk kalkınma ve yatırım bankası TSKB, gençlerin profesyonel yaşama bir adım önde başlamalarını sağlamak amacıyla Kariyer Atölyesi’ni bu yıl üçüncü kez düzenliyor. İngilizce eğitim veren üniversitelerin İşletme, Ekonomi ya da Endüstri Mühendisliği bölümlerinin 3. veya 4. sınıf öğrencileri ile Finans/Ekonomi alanında yüksek lisans yapan öğrencilerin, 1-18 Mart tarihleri arasında, www.tskbkariyeratolyesi.com ve Kariyer Atölyesi Facebook sayfası üzerinden başvurabileceği Kariyer Atölyesi’ne bu yıl da yoğun ilgi bekleniyor.

TSKB Kariyer Atölyesi’nde, Banka’daki farklı bölüm yöneticilerinden oluşan proje koçları ile beraber özgün bir proje çalışması yaparak gerçek bir iş deneyimi yaşayacak olan katılımcılar, katıldıkları kişisel gelişim eğitimleri ve takım oyunlarıyla hem eğlenceli vakit geçirme hem de profesyonel yaşama adım atma ve kariyerlerini planlama imkanı bulacak.

Proje çalışmasında birinci olan ekibe Banka tarafından ödülleri sunulacak. Atölye dönemini başarıyla tamamlayan gençlere aynı zamanda, Bankanın ‘Yönetici Adayı’ alım sürecine dahil edilme fırsatı sunulacak. TSKB, başvuru sürecini daha etkin hale getirmek amacıyla Türkiye’nin saygın üniversitelerine ziyaretler düzenleyecek.

TSKB Kariyer Atölyesi aday seçim sürecinde, ilk aşamada başvuru koşullarına sahip adaylar belirlenerek, yetkinlik envanteri uygulanıyor. Envanter sonuçlarına göre, TSKB temel yetkinliklerine sahip adaylar ile mülakat gerçekleştiriliyor ve mülakat süreci olumlu geçen adaylar atölyeye davet ediliyor.

26-28 Nisan 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Atölye, kariyer kararı alma evresindeki üniversite öğrencilerinin Türk özel sektörünün kalkınması için 62 yıldır çalışan TSKB’yi tanıma şansına sahip olmalarına, kişisel yetkinliklerini tanımalarına ve potansiyelleri konusunda farkındalık oluşturmalarına yönelik olarak üç gün süreli tasarlandı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler