search

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası’ndan Açıklama

18 Temmuz 2016
- 2 dk Okuma

Ülkemizde milli iradeyi ortadan kaldırmayı, anayasal düzeni ve demokrasiyi askıya almayı hedefleyen kanun dışı müdahale hareketini şiddetle kınıyoruz. Türkiye Sınai Kalkınma Bankası olarak, demokratik düzene karşı yapılan, halkımızın ve ülkemizin geleceğini tehdit eden her türlü müdahaleyi reddediyoruz.

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün en kıymetli eseri olan Türkiye Cumhuriyeti'nin bütünlüğüne, hukuk devletine, demokrasiye ve toplumsal barışa yönelik olarak düzenlenen bu girişimi kabul edilemez buluyor, ülkemizin geleceğe güvenle ilerlemesinin ancak demokratik hukuk devleti çatısı altında gerçekleşeceğine inanıyoruz.

Ülkemizin kalkınması, sanayimizin gelişmesi için faaliyet yürüten bir banka olarak, bundan sonra da çalışmalarımızı aynı anlayışla ve tüm gücümüzle sürdüreceğimizi belirtmek istiyoruz.

Bu üzücü olayların bir kez daha yaşanmaması temennisiyle, olaylarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize büyük sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Saygılarımızla.

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası