search

7. TSKB Kariyer Atölyesi’ne başvurular başladı

18 Ocak 2016
- 2 dk Okuma

TSKB tarafından bu yıl 7’nci kez düzenlenen ve ‘Kalkınma ve Yatırım Bankacılığı’ alanındaki tek işe alım atölyesi olma özelliğine sahip TSKB Kariyer Atölyesi 2016 için başvurular başladı. 12 Şubat 2016 tarihine kadar sürecek dönemde yabancı dilde eğitim veren üniversitelerin işletme, ekonomi, endüstri mühendisliği bölümlerinin 4’üncü sınıf öğrencileriyle finans ve ekonomi alanında yüksek lisans eğitimi alan öğrenciler başvuru yapabilecek.

TSKB tarafından hayata geçirilen ve ‘Kalkınma ve Yatırım Bankacılığı’ alanındaki tek işe alım atölyesi olma özelliğine sahip TSKB Kariyer Atölyesi için başvurular başladı. Gençlerin iş hayatına bir adım önde başlamasını amaç edinen ve başarılı adaylar için işe alım süreciyle sonlanan TSKB Kariyer Atölyesi’ne başvurular 12 Şubat 2016 tarihine kadar devam edecek.

‘Farkını Ortaya Koy’ mottosuyla 14-16 Nisan 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan TSKB Kariyer Atölyesi’ne yabancı dilde eğitim veren üniversitelerin işletme, ekonomi, endüstri mühendisliği bölümlerinin 4’üncü sınıf öğrencileriyle, finans ve ekonomi alanında yüksek lisans eğitimi alan öğrenciler başvuru yapabilecek. Başvuru için ilgili bölümlerde okuyan öğrenciler, www.tskbkariyeratolyesi.com, www.tskb.com.tr ve Kariyer Atölyesi Facebook sayfasından (facebook.com/TSKB.Kariyer.Atolyesi) başvurular hakkında detaylı bilgi alabilecek ve gelişmeleri takip edebilecek.

TSKB’de yönetici adayı olma fırsatı yakalıyorlar

TSKB Kariyer Atölyesi’nde öğrenciler bankacılığı işin uzmanlarından öğreniyor. Yaratıcı projeler ve eğlenceli aktiviteler hayata geçiren katılımcılar, TSKB yöneticileri ve proje koçlarıyla birebir çalışarak hem bankanın faaliyet alanlarını yakından tanıma hem de kalkınma ve yatırım bankacılığında kariyer olanakları hakkında görüş alma imkânı da elde edebiliyorlar. Etkinlik kapsamında öğrenciler atölyede gösterdikleri başarı ve yetkinliklerine göre gelecekte TSKB’de yönetici adayı olma imkânı da yakalayabiliyor.