search

TSKB Kariyer Atölyesi’ne başvurular başladı

2 Şubat 2015
- 2 dk Okuma

‘Kalkınma ve Yatırım Bankacılığı’ alanındaki tek işe alım atölyesi olma özelliğine sahip TSKB Kariyer Atölyesi için başvurular başladı. 20 Şubat 2015 tarihlerine kadar sürecek başvuru dönemi içinde ilgili bölümlerin 4’üncü sınıf ve yüksek lisans öğrencileri katılabilecek.

Türk özel sektörüne orta ve uzun vadeli yatırım kredileri, proje finansmanı, yatırım ve sürdürülebilir bankacılık alanlarında destek veren TSKB, gençlerin iş hayatına bir adım önde başlamaları amacıyla altıncı kez Kariyer Atölyesi’ni düzenliyor.

Bu yıl, 16-18 Nisan 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek 6. TSKB Kariyer Atölyesi için başvurular 2- 20 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilebilecek. Kariyer Atölyesi’ne katılım için İngilizce eğitim veren üniversitelerin İşletme, Ekonomi, Endüstri Mühendisliği bölümlerinin 4’üncü sınıf öğrencilerinin yanı sıra finans veya ekonomi alanında yüksek lisans yapan öğrenciler de başvuru yapabilecek.

Başvuru için ilgili bölümlerde okuyan öğrenciler 20 Şubat 2015 tarihine kadar, www.tskbkariyeratolyesi.com, www.tskb.com.tr ve Kariyer Atölyesi Facebook sayfasından (facebook.com/TSKB.Kariyer.Atolyesi) başvurular hakkında detaylı bilgi alabilecek.

Öğrencilere takımlar halinde gerçek bir bankacılık projesi geliştirme fırsatı sunun TSKB Kariyer Atölyesi’nde katılımcılar, TSKB yöneticisi proje koçlarıyla birebir çalışarak hem bankanın faaliyet alanlarını yakından tanıma hem de kalkınma ve yatırım bankacılığında kariyer olanakları hakkında görüş alma imkânını elde edecek.

Öğrenciler atölyeye katıldıktan sonra, TSKB Yönetici Adayı alım sürecine dâhil olma şansı da yakalayacak. Dinamik, geliştiren ve yaratıcı bir süreçte deneyim kazanan öğrencilerin, zengin seminerler dizisiyle iş yaşamına yönelik kişisel ve vizyoner gelişimlerine destek sağlaması da hedefleniyor. Atölye sonunda farklı üniversitelerden öğrencilerle bir araya gelerek en iyi projeleri geliştiren takım üyelerine sürpriz hediyeler veriliyor.